Indoor karten

Hoe werkt indoor karten?

Indoor karten wordt door een groot deel van de mensen steeds meer gedaan en dit is vooral het geval in de herfst en winter. Dit komt omdat je binnen altijd kan racen en het buiten moeilijk wordt als er sneeuw ligt of als het regent. Ook stappen veel indoor kartbanen over op elektrische karts. Deze karts hebben allerlei voordelen over de benzine karts, namelijk dat ze geen uitstoot geven en er daardoor geen vervuiling binnen is. Ook maken de karts minder geluid en accelereert een elektrische kart een stuk sneller dan de benzine kart.

Voordelen van het karten Indoor

Een paar voordelen van indoor karten zijn dat je altijd kan karten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het weer buiten en je kan altijd met een fijne temperatuur racen. En dat is het wegdek vaak een stuk beter rijd omdat het van een speciaal materiaal is gemaakt dat ervoor zorgt dat je niet hard slipt en dat je goede grip hebt op de baan ook al geeft het niet het gevoel van asfalt.

Locaties op om indoor te karten

In tegenstelling tot het outdoor karten zijn er wel veel hallen om indoor te karten. Deze zijn verspreid over heel Nederland en de kans dat je er eentje in de buurt vindt is dus best wel groot. De meeste Indoor kartbanen kosten ongeveer 13 euro per 12 minuten dus ben je ook nog eens goedkoper uit dan bij een outdoor kartbaan.

Terug naar overzicht