Wat zijn kart games

Een van de subgenres van racegames is kart games. Hierin gaat het vaak naast het racen ook om het vechten en het uitschakelen van de tegenstanders. Dit kan door gebruik te maken van een assortiment aan wapens en handige vallen. Vaak krijgen mensen die op laatste plek staan bij kart games een extra hulpmiddel om weer terug in de game te komen. Dit zorgt ervoor dat het spel eerlijk blijft en je echt goed je best moet doen om voor te blijven.

Hoe speel je

De meeste kart games werken hetzelfde, maar dan met een ander jasje. Het spel draait er meestal om dat je door verschillende levels heen moet komen terwijl je tegen de computers racet. Na het winnen van alle races ga je naar de volgende divisie en moet je alles nog eens doen maar dan op een moeilijker niveau. Per divisie krijg je ook een nieuw voertuig waarmee je veel sneller kan rijden. Naast het spelen tegen de computer is er ook een mogelijkheid om te racen tegen je vrienden of gewoon mensen online. Deze races duren meestal een half uurtje en geven je een score gebaseerd op het totaal van alle races.

Voordelen van gekochte games

Er zijn een hoop voordelen aan het kopen van kart games. Gekochte kart games zijn bijvoorbeeld een stuk uitgebreider en hebben meestal een functie om online te spelen. Ook bezit je de games en kan je ze gewoon blijven spelen zonder ze kwijt te zijn. Als laatste zijn kart games ook nog eens grafisch beter en zijn ze een stuk fijner om te spelen. Overigens kun je bij het kopen van een game vaak voordeel behalen door even te zoeken naar een kortingscode voor de games shop van je keuze. Zo kun je bijvoorbeeld bij bekende speelgoed winkels als Bart Smit of Intertoys extra goedkoop kopen. Klik op de artikelen om verschillende kart games te ontdekken.