Mario Kart

Mario Kart is waarschijnlijk een van de bekendste Kart spellen op de markt. Het doel van Mario Kart is om zo snel mogelijk over een baan te racen terwijl je vecht tegen andere spelers door middel van de voorwerpen die je opraapt. Na het winnen van een race speel je het volgende level open. Na het verslaan van alle races in een circuit speel je het volgende circuit vrij. Ook krijg je steeds nieuwe karakters om mee te spelen zodat het spel nog leuker wordt.

Wat is Mario Kart 8?

Mario Kart 8 is het nieuwste deel van de Mario Kart franchise. Het kwam uit op 30 mei 2014 voor de Wii U. Een van de nieuwste dingen die in dit spel is gemaakt is de anti-gravity techniek. Hiermee kan je op de muren en langs de banen rijden. Voorheen kon dit nog niet en kon je alleen over de baan zelf heen gaan. Dit creëert een compleet nieuwe dimensie om mee te spelen en het maakte het spel een stuk leuker dan voorheen.

Mario Kart 8 kopen

Wie wil zo een leuk spel nou niet bezitten? Je kunt hem op veel verschillende plekken kopen, maar vaak worden deze spellen heel duur aangeboden. Gelukkig kan je het spel toch voor een voordelige prijs oppakken. Het enige wat je hoeft te doen is op de banner klikken en je kunt Mario Kart 8 of een andere mario kart kopen voor een zeer voordelige prijs!

Terug naar overzicht